Margrit ter Stege Loopbaanadvies

 

 

Loopbaanadvies

 


Je besluit op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Misschien ben je gedwongen door omstandigheden, misschien is het gewoon tijd om iets anders te gaan doen. Het kan ook zijn dat je wilt doorgroeien in je huidige werk of voor jezelf wilt beginnen. In ieder geval moet er iets veranderen.
Daar probeer ik te helpen. Niet met pasklare oplossingen, want die bestaan niet in dit soort processen. Ieder mens, iedere situatie is uniek. De gesprekken en de specifieke werkvormen zijn de basis van mijn geheel eigen aanpak. Een aanpak die zich kenmerkt door persoonlijke coaching.

Een eigen me­tho­diek, be­vlo­gen­heid, cre­a­ti­vi­teit, een ge­zon­de dosis humor en de wil om re­sul­ta­ten te zien zijn de ken­mer­ken van mijn werk­wij­ze. In mijn visie beschikt ieder mens over talenten. Dit is een unieke combinatie van persoonlijke eigenschappen, voorkeuren, vaardigheden en drijfveren die samen zorgen dat je op enig gebied je talenten volop kunt inzetten. Samen met jou wil ik dit talent in beeld brengen en op zoek gaan naar de meest passende invulling van jouw loopbaan, passend bij jouw persoonlijke wensen en waarden in leven en werk. Ik help je bij het maken van keu­zes op basis van eigen in­zich­ten om (op­nieuw) te gaan wer­ken, den­ken en leven van­uit je eigen kracht. Kortom: een praktisch maatwerktraject met aandacht voor het individu en altijd met het oog op concreet resultaat.