Margrit ter Stege Loopbaanadvies

 

 

Werkwijze

Het verleden kun je niet veranderen, de toekomst kun je wel beïnvloeden.

De tijd dat iemand een vak leerde en veertig jaar hetzelfde ging doen, is voorbij. Mensen staan steeds vaker, gewild of ongewild, op een kruispunt van keuzes.

Wat nu? Welke kant kun je op? Welke kant wil je op?


Daar probeer ik te helpen. Niet met pasklare oplossingen, want die bestaan niet in dit soort processen. Ieder mens, iedere situatie is uniek. De gesprekken en de specifieke werkvormen zijn de basis van mijn geheel eigen aanpak. Een aanpak die zich kenmerkt door persoonlijke coaching.

Een eigen me­tho­diek, be­vlo­gen­heid, cre­a­ti­vi­teit, een ge­zon­de dosis humor en de wil om re­sul­ta­ten te zien zijn de ken­mer­ken van mijn werk­wij­ze. In mijn visie beschikt ieder mens over talenten. Dit is een unieke combinatie van persoonlijke eigenschappen, voorkeuren, vaardigheden en drijfveren die samen zorgen dat je op enig gebied je talenten volop kunt inzetten. Samen met jou wil ik dit talent in beeld brengen en op zoek gaan naar de meest passende invulling van jouw loopbaan, passend bij jouw persoonlijke wensen en waarden in leven en werk. Ik help je bij het maken van keu­zes op basis van eigen in­zich­ten om (op­nieuw) te gaan wer­ken, den­ken en leven van­uit je eigen kracht. Kortom: een praktisch maatwerktraject met aandacht voor het individu en altijd met het oog op concreet resultaat.